Nieuws

High class architecturaal blinkend hoogstandje

He-Co Construct kreeg 6 maanden geleden de opdracht van toparchitect Jan Van Weert een superieur architecturaal hoogtandje te verwezelijken in de Limburgse gemeente Mol.
Door de gestroomlijnde visie tussen He-Co Construct en de architect werd de inkt op het papier een verbluffend resultaat in werkelijkheid.

De oppertuniteit die wij als team van onze opdrachtgever en architect in onze schoot geworpen kregen namen onze vakmannen ten harte.
Puur vakmanschap en de juiste mentaliteit positioneerde deze magische realisatie op de Kempische zandgronden. 

Renovatie CROSSMOOR

Hotel 'Crossmoor' is bekend als golfhotel. Met de renovatie van het gebouw, wordt een nieuwe weg ingeslagen om het restaurant en het hotel een eigen identiteit mee te geven.
Er wordt een nieuwe entree gebouwd in een uniforme architectuur als de uitbreiding aan de achtergevel. Zwart stalen puien worden hier vergezeld van hout accenten en een groene gevel.

In 2020 investeert HE-CO construct in het onderdeel plaatbewerking

Alle onderdelen naar maatwerk plaatwerk kan intern in eigen productie worden verwerkt.
Om steeds flexibel in te springen in lopende projecten is dit voor onze klanten een groot voordeel.

Belgische primeur: isolerende pivot ramen in staal

Meesterwerk van Antwerps architect Léon Stynen voorzien van isolerend metalen schrijnwerk. Léon Stynen drukte als geen ander zijn stempel op Antwerpen, zijn vroegere modernistische meesterwerk in Boom mocht He-Co-construct mee restaurenen van herenhuis tot luxekantoor. De grootste uitdaging in dit project zat in de ontwikkeling van de isolerende pivot-ramen welke in elke gevel van dit prachtige pand terug te vinden zijn. Samen met profiel leverancier & verdeler benelux ODS kloeckner zette dit parnership een realisatie om U tegen te zeggen.

Bouw&Reno - Antwerp Expo

HE-CO construct bvba staat dit jaar op Bouw & Reno in Antwerp Expo. Hier vind je alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagd (ver)bouwproject.

Bisbeurs - Flanders Expo

HE-CO construct bvba staat als premium partner van Jansen profiel op de BISbeurs. Op deze interessante beurs worden vele nieuwigheden omtrent het gamma van stalen schrijnwerk ten toon gesteld.

72ste Jaarbeurs Leuven

He-Co Construct stelt hun binnenschrijnwerk ten toon op de jaarbeurs te Leuven van 25 Augustus tot 2 September 2018.

Iedereen welkom!

WATT toren in uitvoer!

Binnen een tijdsspanne van 10 werkdagen slaagt He-Co-construct erin samen met vaste partner Martha BVBA een verbluffend resultaat neer te zetten.

Na wekenlang detailwerk met OSAR architecten staat er op de voormalige Electrabel-toren van de stad Antwerpen een kunstwerk van staal & glas.

WATT toren in een nieuw jasje

He-Co construct slaat de handen in elkaar met vaste partner Martha BVBA voor de realisatie van het nieuwe architectenkantoor OSAR.

Na 11 jaar verlaten OSAR-architecten hun bestaand pand voor de inhuis naar het dak van de WATT toren, de voormalige Electrabel toren van de stad Antwerpen.
Vanaf 1 Augustus kan u als klant de nieuwe atmosferen waarnemen vanop de 12de verdieping, dit op een hoogte van 80m over de Antwerpse skyline.

OSAR-architecten koos in dit project nauwgezet voor de combinatie kwaliteit & duurzaamheid om in een krappe deadline een toprealisatie neer te zetten.

Met grootse trots schrijven wij dit project op ons palmares en gaan we als team weeral een volgende uitdaging aan. 

He-Co stelt ten toon Bouw & Reno

He-Co Construct staat dit jaar op Bouw & Reno.

Hier worden de productent van het segment binnenschrijnwerk ten toon gesteld.
Dit alles in een jasje van hoogwaardige kwaliteit.

He-Co construct investeert!

Door de continu aan groei in hoogwaardige staalproducten investeert HE-CO construct in 2018 in een gloednieuw geautomatiseerd machine park. HE-CO construct brengt in 2018 de ambachtelijke verwerking van diverse artikelen in staal op hoog niveau door continu aan vernieuwing van de laatste technologieën.