We gaan er voor

Wie zijn we?

He-Co Construct

HE-CO construct heeft een eigen productieatelier van 1500 m2, deze is volautomatisch aangestuurd. Zes medewerkers daar leiden de productie in goede banen, onder leiding van medezaakvoerder Gert Hendrikx. Daarnaast telt het team alsook zes medewerkers die de werkzaamheden op de bouwplaats uitvoeren. Dries Colaers: “We zijn een klein team, maar blinken uit in service en flexibiliteit. Hebt u een krappe deadline? Dan werken wij ’s avonds en in het weekend door.”

Eigen productie en montage

In 2016 stichten Dries Colaers samen met Gert Hendrikx de firma HE-CO construct op. Op 2 jaar tijd groeide deze onderneming uit tot middelgrote KMO. Ondertussen stelt HE-CO construct 15 mensen te werk ingedeeld in 3 afdelingen. De grote sterkte van HE-CO is dat deze alles in eigen hand hebben, van begin tot einde worden alle producten met eigen producties en eigen personeel verwerkt. Vergeet uw bouwzorgen en investeer in uw toekomst met HE-CO construct.

Automatisering van het machinepark

In 2018 zet He-Co-construct de automatisering van hun productie-processen bovenaan in het verlanglijstje.
Er worden processen ontwikkeld van zaag tot afwerking van elk product in het gamma.
Dit alles met het oogpunt op de verfijning van de hoogstaande kwaliteit.

Knip - Pons machine (38mm dikte)

In april 2019 zet He-Co Construct zijn conituiteit aan groei en investeringen verder. Er wordt gekozen om voor de afdeling metaalwerken een optimalitatie door te drukken voor verfijning en kwaliteit in het voorbereidingsproces. He-Co Construct realiseert de aankoop van een 85-ton knip/pons machine om in eigen hand stalen halffabrikaten te kunnen knippen en snijden tot 38mm dikte.

Knip en Pons machine - He-Co Construct

In 2020 investeert HE-CO construct in het onderdeel plaatbewerking.

Alle onderdelen naar maatwerk plaatwerk kan intern in eigen productie worden verwerkt. Om steeds flexibel in te springen in lopende projecten is dit voor onze klanten een groot voordeel.